Bij KookPlus kunt u alle soorten en maten messen professioneel laten slijpen.

Al uw slijpwerk is bij Kookplus in zorgzame handen.

Wij hebben een specialist op dit gebied gevonden en deze heeft een eigen slijperij die uitgerust is met hoogwaardige apparatuur. Door zijn kennis en ervaring slijpt hij dagelijks de bekende Europese messen maar ook de Japanse messen, die weer andere slijptechnieken vereisen, worden perfect geslepen.

Al uw slijpwerk is bij Kookplus in zorgzame handen.

Wij hebben een specialist op dit gebied gevonden en deze heeft een eigen slijperij die uitgerust is met hoogwaardige apparatuur.

Eeuwenoud vakmanschap

Door zijn kennis en ervaring slijpt hij dagelijks de bekende Europese messen maar ook de Japanse messen, die weer andere slijptechnieken vereisen, worden perfect geslepen.

In de meeste gevallen is het slijpwerk binnen een week weer klaar.

U kunt bij ons terecht voor het slijpen van onder anderen

Keukenmessen (ook broodmessen), tafelmessen (glad of gekarteld), zakmessen en survivalmessen, Alle scharen, keukenmachinemessen, plaat & Mes (gehaktmolen?, Tuingereedschap, Beitels, schaven en gutsen, elektrische grasmaaiers (geen kooimaaiers), bijlen, kaasschaven, manicure- en pedicuregerei en pincetten.

 

Het goed slijpen van een mes beperkt zich niet tot het slijpen van alleen de snede, belangrijk is dat ook de wangen van het mes worden geslepen.

De verschillende kwaliteiten van de messen vereisen een individuele slijpbehandeling. Tijdens het slijpproces worden verschillende slijpmacjines, slijpschijven en slijppasta’s gebruikt.